Шаран 3 – 5 дни

Производители от Румъния , порода Фрасинет отличаваща се с отлични възможности за нарастване, устойчива на болести и добре усвояваща , какво естествената така и концентрираната храна. Стопанството има възможност да предлага ранен зарибителен материал, произведен в рециркулационна система при контролируеми условия.
Личинка резорбирала жълтъчното мехурче и начално захранена ,3-5 дневна
Преимуществото на тази ранна личинка е в ранното и излюпване в нашата рециркулационна система при контролируеми условия. По наши препоръки най-добрият период със зарибяване на вашите водоеми с тази личинка е средата или края на април в зависимост от времето. Целта на ранното излюпване е клиента да може да я отглежда месец , месец и половина по-дълго. Всички знаем , че риболовния сезон за отглеждане на риба по водоемите започва на 1 април и завършва 1-15 октомври в зависимост от времето. Затова стремежът на всеки рибовъд трябва да бъде максимално бързо в рамките на тези 6-7 месеца да отгледа риба за консумация или зарибителен материал. С нашата ранна личинка, която ви предлагаме това е напълно възможно. Резултата от това отглеждане при добро хранене е да достигне тегло 500-800 гр. в края на риболовния сезон. Първата година е много важна за шарана да увеличи максимално теглото си, защото темпа му на растеж е най-бърз и коефициента му спрямо храната е най-нисък между 0,700 и 1 кг. екструдиран фураж ( Aller Aqua).
При закупуване на ранна личинка от нас , получавате безплатна консултация за отглеждането и, начин на хранене и избор на фураж.

Три -Петдневна личинка от 01.05. до 30.06.2020 г. . – цена за 100 000 броя /1 торба/ – 120 лв. без ДДС
Три четири етапа на люпене.

Температурата на водата във вашите водоеми е добре да е мин. 18 ℃

По заявка на клиента може и други дати.